Polikarbonát tető és polikarbonát előtető szerelése

Polikarbonát tető és polikarbonát előtető szerelése

Előtetők készítése

Szívesen készítünk fémvázas, polikarbonát felülettel rendelkező előtetőket. Rozsdamentes vasszerkezet alkalmazása esetén a szerkezetre 50 év garanciát vállalunk. A polikarbonát tető vagy előtető magasabb árfekvése ellenére közkedvelt a minőséget előtérbe helyező ügyfeleink körében.

Polikarbonát

Az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott polikarbonát előtetőt megrendelés esetén házhoz szállítjuk és beépítjük a helyszínen.

Polikarbonát gépkocsi előtető

Teraszfedés polikarbonáttal

Az előtetők ismertetésében olvasható tudnivalók gyakorlatilag teraszok esetén is igazak. Terasz építését teljesen fémszerkezetből kivitelezve is vállaljuk. Fedett teraszok vagy akár gépkocsi beállók esetében is kiválóan alkalmas a polikarbonát fedés.

Polikarbonát bejárati előtető
Polikarbonát fémvázas előtető

Polikarbonát előtető – általános információk

A polikarbonát korunk egyik legkedveltebb anyaga, sokrétű felhasználhatósága miatt. A polikarbonát lemezeket előszeretettel alkalmazzák előtetők fedéséhez, medencék fedéséhez, ablaküveg helyett és különböző dekorációs célokra.

A polikarbonát lemezek többféle vastagságban és színben kaphatók, így sok a variációs lehetőség (A polikarbonát lemez színei lehetnek áttetsző, bronz, kék, opál stb.). Mivel a polikarbonát a többi áttetsző burkolóanyaghoz (üveg, plexi) képest sokkal könnyebb, így nem szükséges robosztus vasszerkezetet gyártani alá.

A pára, a vízzárás és az UV védelem megoldott dolog, hiszen rengeteg féle alumínium és gumi profilt, zárókat lehet hozzá beszerezni, így nem kell tartani a beázástól és elszíneződéstől sem. Nagyszerűen lehet használni különböző anyagokkal kombinálva, így például fával, betonnal, cseréppel is, így a polikarbonát sokkal nagyobb fényt biztosít, mint például egy teli cserepes előtető.

A polikarbonát nagyszerű megmunkálhatóságának köszönhetően, akár sokszögletű, tört és íves előtetők, medencefedések, garázsbeállók készíthetők.

A kereskedelemben színezett változatai is beszerezhetők, gyártják tömör és üregkamrás kivitelben is. Az üregkamrás megoldás előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly. Az üregkamrás polikarbonát lapokat jellemzően sík és íves formában, épületek előtetőjéhez, terasz és télikert lefedéshez, sáv-felülvilágítóként, valamint oldalbevilágítóként használják.

A polikarbonát lapok kiváló mechanikai tulajdonságokkal, hőszigetelő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, hajlíthatóak, így íves felületek is kialakíthatóak vele. Az anyag rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal (szélnyomás, jégverés, hőhatás…) szemben. Előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, hőszigetelése, “törhetetlensége”, a súlya és az ára.

Legfőbb felhasználási terület: előtető, teraszfedés, gépkocsi beálló fedések, buszmegállók, reklámtáblák, télikert, medencefedés, ipari tetővilágító, térelválasztó, átvilágítható álmennyezet, ipari gépek átlátszó védőburkolata, reklámfelület hordozója.