Biztonsági rács szerelése

Biztonsági rács szerelése

biztonsági rácsok szerepe sajnos egyre fontosabb mai világunkban.

Elérhető áron kínáljuk Önnek a biztonságot különféle kivitelekben.

Biztonsági ablakrács

Biztonsági rács ajtókra, ablakokra

Jóllehet, 100%-os biztonság nincs, célunk, hogy olyan rácsokat készítsünk ügyfeleinknek, amelyek a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják, és – ne kerüljön rá sor –, de a legjobban megnehezítik a betörők dolgát.

Különleges anyagok felhasználásával és speciális hegesztési eljárásokkal gyártjuk és szereljük fel a modern elvárásoknak megfelelő biztonsági ablakrácsokat és biztonsági ajtórácsokat. Igény esetén készítünk és beépítünk olyan rácsokat is, amit a biztosítók is elfogadnak.

Biztonsági rács

Kivitelüket tekintve 3 rácstípus közül választhat:

  • fix biztonsági rács
  • nyitható biztonsági rács
  • leakasztható biztonsági rács

Részletes információkérés esetén szívesen ismertetjük a különféle típusok előnyeit és hátrányait.

Ha valakit megnyugtat egy sima vasrács, akkor legyártjuk és felszereljük ajtóra, ablakra egyaránt.

Más funkciója van, de igény esetén biztonsági rácsot lépcsőhöz is gyártunk.

Biztonsági rács ablakra

Biztonsági rács gyártása

Cégünk vállalja biztonsági ablakrács, biztonsági ajtórács gyártását fémből.

Sajnos korunkban egyre jobban elszaporodtak a vagyon elleni bűncselekmények, így mindenki hogy így, hogy úgy próbál ez ellen védekezni. Ennek egyik módja, ha biztonsági rácsot helyezünk el nyílászáróinkra.

Ezeket a biztonsági ablakrácsokat és biztonsági ajtórácsokat mi elkészítjük és be is szereljük önnek, a biztosítók által előírt szigorú szabvány szerint.

Ezek az előírások a következők:

Részleges mechanikai védelem:

– a 2 méternél kisebb magasságkülönbség leküzdésével elérhető nyílászárók (ablakok, kirakatok, portálok stb.) minimum 10 x 30 cm-es osztású, 12 mm átmérőjű köracél biztonsági ráccsal védett.

– a rácsot a falazatba 30 cm-enként, de minimum 4 db falazókörömmel, vagy dűbellel legalább 10 cm-es beépítési mélységgel az épületszerkezethez rögzíteni kell. (Az említett rács kiváltható a kívülről nem szerelhető, belső leereszthető biztonsági ráccsal.)

– a biztonsági ajtórács legalább 3 diópánttal rögzítettek.

Teljes körű mechanikai védelem:

A részleges mechanikai védelmen felül:

– a rács a falazatba legalább 15 cm-es beépítési mélységgel rögzített

Természetesen senki nem akarja magát börtönben érezni saját otthonában, így mi az esztétikai szempontokat is figyelembe vesszük, ezáltal ön a következő kivitelek közül választhat:

– Kovácsoltvas biztonsági ablakrács és ajtórács

– Rozsdamentes biztonsági ablakrács és ajtórács

– Horganyzott biztonsági ablakrács és ajtórács

– Szinterezett biztonsági ablakrács és ajtórács

Meg kell említeni, hogy teljesen biztos ablak illetve ajtórács nincs, célunk hogy minél jobban megnehezítsük a bűnözők dolgát, ám az általunk használt anyagok és eljárások ezt garantálják.

Biztonsági rács ablakokhoz:

– A legkönnyebb módja egy betörőnek, ha az ablakot használja a bejutáshoz. Ablakokra a leggyakoribb esetben nyitható ablakrácsot, vagy fix ablakrácsot szoktunk készíteni a fentiekben leírtak alapján.

Biztonsági rács ajtókhoz:

– Szintén fix illetve nyíló kivitel a leggyakoribb, bizonyos esetekben szükség lehet több ponton nyíló ajtórácsra.

A helyszíni felmérés után, árajánlat tétel után (Természetesen, ha megfelelő volt az ár), mi pontosan és precízen elkészítjük önnek a kívánt biztonsági rácsát horganyzott, festett vagy porszórt (szinterezett) felületkezeléssel.

Ismételten szeretnénk felhívni figyelmét, hogy e rácsok nem nyújtanak száz százalékos biztonságot, ám elrettenthetik, lelassíthatják a betörőket, riasztóberendezéssel kombinálva pedig megkönnyítik a hatóság dolgát.

Ne csak otthonát, hanem telephelyét, nyaralóját, hétvégi házát védje biztonsági rácsokkal!

Facebook oldalunkon időnként közzéteszünk hasznos tippeket vagy frissen elkészült munkákat: https://www.facebook.com/pages/Kov%C3%A1csoltvas-term%C3%A9kek/1417332505153548

Az Ön biztonsági ajtó- vagy ablakrácsát a tervezéstől az átadásig ránk bízhatja, Önnek semmi dolga nem lesz a munka végeztéig.

error: Content is protected !!